OilX hydro logo

Technisch bureau
technique

Oilx Hydro logo

Engineering, verkoop en on-site service voor filtratie, hydraulica en pneumatiek

OilXpertise BT BVBA is een Technisch Bureau in het gebied van engineering en verkoop

Dankzij een grote ervaring in de reparatie van allen merken hydraulisch componenten ( 8 jaren ) toegevoed aan de specialisatie in het filtratie gebied, deelt het  technische bureau OilXpertise BVBA zijn knowhow op het gebied van de beheersing van de zuiverheid van uw hydraulische en smeeroliën.

   OilX BT biedt u aan :

     - Hydraulisch en smeerolie filtratie met Argo Hytos, Eaton Internormen, PALL, HYDAC, OilX filters, Mann&Hummel 

     - Proces filtratie met Global Filter ( US fabrikant ) voor wie OilX is de Benelux importer, PALL process...

     - Verkoop van hydraulische componenten Bosch Rexroth, Eaton Vickers, Sauer Danfoss, Seals Kit Hercules..Zij worden aan een hele scherpe prijs aangeboden.

     -  Engineering, Verkoop en repair van Hoge druk hydrauliek ( FPT, ENERPAC ) en de spantechniek advies.   

     - Herstellingen van hydraulischpistonpumps ( Bosch rexroth, Hydromatik, Vickers, Linde, KPM, Caterpillar, komatsu, hitachi...) en servoventielen ( Bosch rexroth, Moog, Vickers... ).  NIEUW in EUROPA
Wij herstellen meer dan 500 piston pompen per jaar, meestal Bosch Rexroth typen.  Service van A tot Z, gegarandeerd herstellingen !

     - Een groot assortiment industriële kleppen aan voor alle vloeistoffen en de bijbehorende accessoires dankzij de samenwerking met één van de grootste depothouders van het Verenigd Koninkrijk: Isis fluid control LTD.

     - Verkoop van perslucht gereedschap, industriele of automotive van TOKU, YOKOTA, RRI ( Red Rooster ) voor diegene die een qualitative alternatieve maar goedkoper aan INGERSOLL RAND wensen.
.