OilX hydro: specialist in filtratie, hydraulica en pneumatiek

Het OilXpertise Technical Office is geboren uit een zekere wens om innovatie toe te voegen aan zijn enorme ervaring en streeft ernaar om u de meest geschikte apparatuur voor uw behoeften te vinden en u deze aan te bieden tegen de beste prijzen.

Met meer dan 28 jaar kennis in pneumatiek en hydrauliek is OilX hydro onafhankelijk van de grote merken en heeft zich omringd met betrouwbare wereldwijde partners om u te voorzien van hydraulische en pneumatische apparatuur: Bosch-Rexroth-Eaton-Vickers-Parker-Sauer-Danfoss-Linde-Moog-Kawasaki... Norgren-Asco-Joucomatic, Rexroth Pneumatics ( Aventics ), Parker Pneumatics...

OilXpertise dankt zijn naam aan zijn specialisatie in filtratie. Opgeleid bij IFFP in Parijs en verrijkt met jarenlange ervaring in all-fluid-filtratie bij grote fabrikanten (Eaton, Internormen, CJC, Hydac, Pall,...) OilX hydro biedt u zijn expertise in het bepalen en controleren van de verontreiniging van uw oliehoudende vloeistoffen en uw snijvloeistoffen (of wit water) met CARDEV / KLEENOIL microfilters.

OilX hydro heeft al 10 jaar ervaring met ENERPAC en kan hierdoor ook hun diensten (reparaties) en nieuwe producten (FPT, Power team, Holmatro...) aanbieden. Stop met het betalen van de aandeelhouders!

OilXpertise Technisch Bureau SPRL (OilX hydro)

Hoofdkwartier :
Rue Gadiot 22 
B-4690  BASSENGE, Belgïe.

Werkplaats en voorraad :
Industrieterrein van de Hauts-Sarts zone 2
Rue petite Doucette 23
B-4041 MILMORT, België